Työn vastapainoksi on vapaa-ajalla hyvä laittaa pää puskaan ja kasvatella chilejä. 1-2 vuoden ikäisiä kasveja minulla on tällä hetkellä useampia ja keväisin idätän uutta sukupolvea. Lajikkeita on useita erilaisia ja tulisuusasteet vaihtelevat miedoista aina maailman tulisimpiin.

Harrastuksen laajentuessa innostuimme vaimon kanssa tekemään chilikastiketta myyntiin asti. Siitä lisää Northern Chilies sivuilla.

 

Moi! 

 

Olen Teemu Suonpää, mies Kosken Apukäden takana. Työtaustaa minulla on auto-, metalli-, rakennus- ja merenkulkualalta. Koulutuksina minulla on autoalan perustutkinto ja merenkulkualan alikonemestari. 

 

Kädentaitoja on tullut hankittua ja hiottua jo pienestä pojasta lähtien. Olen aina ollut kiinnostunut siitä, miten koneet ja esineet on tehty ja kuinka ne toimivat. Yrittäjyys on ollut minulla mielessä jo vuosien ajan ja 2019 oli aika alkaa tuumasta toimeen. Monia eri suuntauksia oli pohdinnassa kunnes päädyin nykyiseen. Tässä työssä saan yhdistää oman osaamiseni kaikki puolet.